Thursday, April 22, 2010

Tips Nuffnang ~ Apakah keuntungan yang Nuffnang tawarkan kepada Blogger?

Di bawah ini adalah merupakan persoalan yang biasa di tanya oleh blogger kepada pihak Nuffnang. Sebagai kemudahan semua, admin telah mengalih bahasa dari English kepada B.Melayu. Link tersebut boleh anda perolehi di link ini.  ~ http://www.nuffnang.com.my/blogger-faq/

 Apa keuntungan yang pihak Nuffnang tawarkan kepada blogger?

  • Yang pertamanya, adalah dari segi keuntungan kewangan. Kami akan melakukan semua proses mencari pengiklan dan menyambungkan anda dengan mereka. Setiap kali iklan di masukkan ke blog anda, dari situ lah anda akan mula membuat pendapatan! 
  • Kami menyakini yang semua blog - blog akan mempunyai kredible nya yang tersendiri dan juga kaya dengan maklumat. Sejurus dengan itu, kami akan melakukan yang terbaik bagi memastikan iklan yang ditayangkan di Blog anda sesuai dengan kandungan anda dan pembaca sedekat mungkin. Ini bermakna, pembaca anda adalah antara yang memainkan peranan penting bagi menjadikan blog anda adalah yang terbaik di laman sawang.
  • Kami juga berusaha mencari afiliasi dengan rakan strategik seperti syarikat hosting web untuk memberikan anda manfaat dan faedah tambahan. Nantikan!
  • Nuffnang.com.my mempunyai dedikasi untuk "Menampilkan Blogger" , yang mana akan memilih sejumlah blogger setiap bulan. Adakah anda yang akan menjadi pilihan yang seterusnya?
  • Nuffnang merupakan blog iklan komuniti yang pertama di Asia Pacific's yang sentiasa menyenangkan dan mengadakan kegiatan yang menarik bagi menarik blogger untuk menyertai dan bersama kami, kerana semua ini adalah sepenuhnya percuma!
Ini adalah salah satu soalan yang di ajukan oleh Blogger kepada pihak Nuffnang. Nanti kan tips berguna lain yang berkaitan dengan Nuffnang di PNA. Wassalam.

0 comments:

Post a Comment