Thursday, April 22, 2010

TAU 6996 @ Macinda Auto Honda Services

Salam buat semua blogger,

Buat kesekian kalinya, jutaan kemaafan dipohon atas sebab sebab yang tidak dapat dielakkan, Admin tidak dapat membuat pemilihan blog terkini untuk diiklankan sebagai BLOG PILIHAN hari ini. 

TAU 6996 kami memerlukan rawatan daripada pusat servis nya, maka kami berpagi di sini menyebabkan Admin tidak mempunyai akses sendiri, melainkan perkhidmatan percuma yang disediakan oleh Pihak Macinda ini sendiri.

Tidak mempunyai akses sendiri menyebabkan Admin tidak dapat menyediakan layout untuk BLOG PILIHAN kerana di akses Macinda tidak mempunyai program yang kami perlukan.

Admin kesal dan berjanji akan mengiklan kan blog anda secepat yang munkin. InsyaAllah. Moga diberi kelapangan buat Admin dan anda juga. InsyaAllah.

Wassalam.
- Admin PNA -

Iklan percuma di Portal Niaga Anda

Admin ingin mewawarkan sekali lagi yang kami di Portal Niaga Anda menyediakan perkhidmatan iklan secara percuma kepada semua blog - blog niaga yang ingin mempromosikan barangan jualan mereka.

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah mengisi borang iklan yang di sediakan oleh pihak kami serta menjadi salah seorang Followers kami dan ini sudah di kira anda berdaftar dengan kami. Semua ini adalah percuma, dan kami akan mempromosikan blog atau iklan anda itu di ruangan BLOG PILIHAN kami.

Setiap hari, pihak kami akan memilih beberapa blog niaga yang telah berdaftar dengan kami untuk di iklan kan di PNA ini.

Apa yang kami lakukan ini adalah atas sokongan anda semua juga. Selain dari mempromosikan barangan jualan anda, dalam masa yang sama kami membantu anda lebih dekat dengan pelanggan kerana di sini, kami akan letakkan senarai blog - blog yang telah tersenarai berdaftar dengan kami.

Apa yang kami harapkan dari anda, jadilah sebahagian daripada teman Followers kami dan masukkan link kami ke dalam blog list anda.

Semoga blog anda adalah yang akan terpilih selepas ini.
Wassalam. Semoga bermanfaat untuk semua.
- Admin PNA -

Kopiah Kait ~ pasti anda akan berpuas hati ~

 BLOG PILIHAN ~ 22/04/10 ~


Website anda utk di iklankan : http://kopiahkait.blogspot.com

KOPIAH KAIT menerima tempahan kopiah kait bertulisan untuk kanak-kanak dan juga dewasa.

Kategori Blog Anda : Kids
Nama Pemilik Blog : ayiipz&awea
Email : ayiipz@yahoo.com
No Telefon : 017 3711513

------------------------------------------
Pesanan dari Admin PNA :

Kepada semua pengunjung yang berminat untuk menempah kopiah, silalah lawati Kopiah Kait kerana pastinya anda akan berpuas hati dengan hasil nya nanti. InsyaAllah.

Salam Ayip & awea, semoga usaha kalian akan mendapat berkat dariNya. Admin suka dengan perniagaan anda, kerana lain dari yang lain. Jangan lupa menjemput kawan - kawan lain untuk datang memberi komen di posting ini kerana dalam masa terdekat, kami akan mengadakan beberapa pertandingan. InsyaAllah.

Tips Nuffnang ~ Apakah keuntungan yang Nuffnang tawarkan kepada Blogger?

Di bawah ini adalah merupakan persoalan yang biasa di tanya oleh blogger kepada pihak Nuffnang. Sebagai kemudahan semua, admin telah mengalih bahasa dari English kepada B.Melayu. Link tersebut boleh anda perolehi di link ini.  ~ http://www.nuffnang.com.my/blogger-faq/

 Apa keuntungan yang pihak Nuffnang tawarkan kepada blogger?

  • Yang pertamanya, adalah dari segi keuntungan kewangan. Kami akan melakukan semua proses mencari pengiklan dan menyambungkan anda dengan mereka. Setiap kali iklan di masukkan ke blog anda, dari situ lah anda akan mula membuat pendapatan! 
  • Kami menyakini yang semua blog - blog akan mempunyai kredible nya yang tersendiri dan juga kaya dengan maklumat. Sejurus dengan itu, kami akan melakukan yang terbaik bagi memastikan iklan yang ditayangkan di Blog anda sesuai dengan kandungan anda dan pembaca sedekat mungkin. Ini bermakna, pembaca anda adalah antara yang memainkan peranan penting bagi menjadikan blog anda adalah yang terbaik di laman sawang.
  • Kami juga berusaha mencari afiliasi dengan rakan strategik seperti syarikat hosting web untuk memberikan anda manfaat dan faedah tambahan. Nantikan!
  • Nuffnang.com.my mempunyai dedikasi untuk "Menampilkan Blogger" , yang mana akan memilih sejumlah blogger setiap bulan. Adakah anda yang akan menjadi pilihan yang seterusnya?
  • Nuffnang merupakan blog iklan komuniti yang pertama di Asia Pacific's yang sentiasa menyenangkan dan mengadakan kegiatan yang menarik bagi menarik blogger untuk menyertai dan bersama kami, kerana semua ini adalah sepenuhnya percuma!
Ini adalah salah satu soalan yang di ajukan oleh Blogger kepada pihak Nuffnang. Nanti kan tips berguna lain yang berkaitan dengan Nuffnang di PNA. Wassalam.